Van het één komt het ander.

Een tijdje geleden mocht ik de zwangerschapsfoto’s van Joyce en Dennis maken. Mijn neefje met zijn vrouw. Ik had dit in 2 fases gedaan. Eén in de natuur en één lekker thuis in hun vertrouwde omgeving.

Na zo’n shoot volgt natuurlijk een newbornshoot. Deze besloot ik ook lekker bij hen thuis te doen. Het kleintje in zijn eigen omgeving. Logan is op deze dag precies een week oud en nog erg klein. Het kereltje slaapt rustig door terwijl wij hem in een paar posities manoeuvreren. Deze keer heb ik ook papa en mama op de foto gezet. Zo lief!!!

Als Logan besluit het niet langer leuk te vinden ruimen we de spulletjes weer op en leggen we de kleine weer lekker in zijn bedje.

ik ben er klaar mee.

Voor info over fotoshoots kun je terecht op mijn pagina’s of neem even contact met me op via mijn fb https://www.facebook.com/Photobyhetwie-202604590633978 of e-mail hetwie@hotmail.com

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.