Uitwaaien

De weersvoorspelling gaf vandaag een regenachtige dag aan. Ondanks dat wilde ik toch wel even lekker gaan wandelen. Zo met de corona zitten we sowieso al veel te veel binnen. Ik had voorgesteld om het bos in te gaan. Toen ik echter me ging omkleden en uit het raam keek, zag ik prachtige wolkenluchten en dat deed me te besluiten om een meer open plek zoals de Peel te kiezen. Nando weet de plekjes wel te vinden en een half uur later waren we op weg naar de Groote Peel.

Het was een heerlijke wandeling met prachtige wolkenluchten. Mijn regenjas, die ik wel ingepakt had, bleef lekker in mijn tas. In de verte hebben we wel regen gezien, maar die ging gelukkig aan ons voorbij.

Ook bruc heeft zich weer heerlijk vermaakt. Hij mag regelmatig even los lopen waar het kan en vermaakt zich dan met rollen, rennen en met stokken of dennenappels spelen. Als hij buiten is zie je gewoon een glimlacht op dat bekkie. Daar geniet ik dan weer net zo van als van de prachtige omgeving zelf.

1 gedachte over “Uitwaaien”

  1. Prachtig he en genieten van die mooie luchten die geen minuut hetzelfde zijn. Mooie plaatjes. En Bruc die het zo lekker naar zijn zin heeften zich uitgelaten voelt als ’n klein kind.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.