Masterclass lange sluitertijden

Tijdens onze eigen reisjes naar de opaalkust bedachten we dat dit gebied uitermate geschikt zou zijn voor een masterclass fotograferen met lange sluitertijden. Een onderdak was snel gevonden en de workshop zat binnen no-time vol. Eigenlijk al voordat het bericht van de aankondiging kwam. Dit vooral ook omdat mensen weten wat ze van Nando kunnen verwachten. Helaas zoals met heel veel dingen gooide corona ook hier roet in het eten. Nu twee jaar later was het dan eindelijk zover. De masterclass kon doorgaan. Nando verzorgde de workshop en ik zorgde ervoor dat alles in het door ons gehuurde huis op rolletjes verliep. Ook het eten nam ik voor mijn rekening. Best wel spannend zo’n eerste keer. Vooral ook omdat ik niet wist hoe mijn keuken voor dat weekend eruit zou zien.

Terwijl Nando uitleg gaf over lange sluitertijden, compositie enz ben ik mijn gang gegaan en heb ook lekker gefotografeerd bij de diverse locaties.

Hoewel we op heenweg sneeuwbuien hadden en zelfs de deelnemers in de sneeuw arriveerden kunnen we terugkijken op een erg geslaagde prachtige masterclass. Van mooie zonsondergangen en zonsopkomsten tot heftige regenbuien in de verte. Voor fotografen was het weer een cadeautje. De sfeer in de groep was erg gezellig en ik kijk nu al uit naar de volgende keer.

2 gedachten over “Masterclass lange sluitertijden”

  1. Pingback: Opaalkust op zijn best - nandoonline fotografie

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.