Over mij

Sinds 2011 fotografeer ik met een spiegelreflexcamera. Ik heb het altijd wel leuk gevonden om foto’s te maken maar het was er eerder nooit echt van gekomen. Ik ging vaak mee als Nando foto’s ging maken en stond er maar een beetje bij. Dus heb ik zelf ook een camera in de hand genomen en ben ik ook gaan fotograferen. Inmiddels heb ik veel geleerd en al veel gezien.

In mijn blog kun je lezen en zien hoe ik naar de dingen om me heen kijk. Dit kan dicht bij huis zijn maar ook op onze tripjes, reizen en tijdens de masterclasses van Nando in Frankrijk waarbij ik assisteer. Ik vind het leuk om dit met jullie te delen. 

Op de diverse pagina’s kun je informatie vinden over de verschillende  shoots die ik doe van zowel mensen als dieren. Ik hoop deze zo spoedig mogelijk te kunnen aanvullen met nieuwe leuke foto’s. Heb je interesse in een shoot!! Via het contactformulier rechts  kun je contact met me opnemen.

Sinds kort heb ik ook waardebonnen. Leuk als je iemand een foto-shoot cadeau wilt doen. Deze bon is na uitgifte één jaar geldig. De waarde is afhankelijk van de soort shoot die je wilt. Ook hiervoor kun je contact met mij opnemen.

Heb je iets gelezen en vond je het leuk!!! Dan vind ik het leuk reacties te ontvangen.

3 gedachten over “Over mij”

 1. Bedankt voor de mooie fotos.Heb nog een vraag bij de sluis brouwhuis is het momenteel prachtig paars gekleurd weet u misschien wat voor bloemen dat zijn?

 2. Beste Hetwie,
  Ik heb erg genoten van vooral je Lofoten foto’s, de winterse omstandigheden zijn prachtig om te zien. Zelf ben ik mijn volgende reis naar Noorwegen a.s. juni aan het voorbereiden dus kom nog wel eens op sites met Lofoten als tag.

  Groet Joke

  1. Hallo Joke,

   Dank je voor je reactie. Ik wens je veel plezier met je reis naar de Lofoten. Ben zelf ook erg benieuwd hoe het er in de zomer uitziet. Geniet ervan.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.