Hetwie’s way

Tijdens onze laatste masterclass fotografie vertelde ik een deelnemer dat ik vaak als ik met Bruc eruit ga de camera meeneem. Want ook in onze eigen buurt is genoeg te zien. Afgelopen week kreeg Nando een e-mailtje van deze persoon, waarin ze vertelde dat ze nu ook de camera mee nam als ze met de honden erop uit ging. Ze dankte me voor dit idee, omdat ze vaak die tijd niet vond om te gaan fotograferen en nu dus meer aan haar hobby toe kwam. Ze noemde het Hetwie’s way.

Vandaag was dus zo’n ochtend. Ik ging met Bruc naar buiten en de wereld zag er bijna zwart wit uit. Het was erg mistig wat natuurlijk voor fotografie een mooie sfeer geeft. Terwijl ik met Bruc buiten was maakte ik foto’s met mijn mobiel.

Een wandeling in het park

Ik vroeg me af waarom ik mijn camera niet meegenomen had. Dus zijn we omgedraaid en heb ik mijn camera gepakt en ben terug het park ingegaan. Gelukkig voor mij was de mist nog niet opgelost.

1 gedachte over “Hetwie’s way”

  1. Wow, wat mooi zeg! Het lijkt wel een sprookjeswereld. Dat een plek die je eigenlijk heel goed kent er zo totaal anders uit kan zien.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.