Heerlijke middag

Ik was rond het middaguur buiten met Bruc en het was prachtig buiten. We besloten dus om deze middag een lekkere fotowandeling te maken. Dit is mogelijk omdat Nando op vrijdag thuis voor zichzelf werkt en deze dag dus kan inplannen zoals hij dit zelf wil. Hij wilde nog wat foto’s maken voor diverse artikelen en reviews dus kon hij dit vandaag mooi doen. Het voordeel van zo’n doordeweekse dag is, en nu vooral in corona tijd, dat het rustiger is dan in het weekend. We hebben de Peel gekozen voor onze wandeling. Ergens rond 2 uur komen we aan op onze bestemming. Niet zo heel ver van huis. De zon staat stralend aan de hemel. Ideaal wandelweer dus.
Fotografisch gezien was het vandaag wat minder spannend. Ik had mijn telelens meegenomen in de hoop nog wat vogeltjes te kunnen zien. Ook deze hadden zich, op een enkele na, helaas verstopt. Wat we wel zagen was een mooie halo en een sundog. Soms een prachtige blauwe lucht en tijdens de zonsondergang kleurde de lucht heel even oranje.

Het is al over vijven als we weer bij de auto komen. Het is te merken dat de dagen al weer langer worden. Ondanks dat er niet zo heel veel spannends te fotograferen was hebben we een heerlijke middag gehad.

1 gedachte over “Heerlijke middag”

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.