Gezinsshoot

Met de familie op de foto
€125

  • familie bestaande uit 5 personen
  • Plus/ minus 10 foto’s in digitaal bestand op web formaat met logo en groot bestand zonder logo.
  • Voor elke extra persoon €5,-
  • Hond mag gratis mee op de foto

Voor een gezinsshoot / familieshoot neem ik de tijd. Ik kan me voorstellen dat er diverse combinaties gemaakt zullen worden. Opa en oma met kleinkinderen, alleen de volwassen of alleen de kinderen. Een gezinnetje apart. De mogelijkheden zijn te bespreken. De locatie gaat in overleg. Ik beschik niet over een studio waar ik groepen kan fotograferen, maar binnen in een openbare ruimte is soms ook een optie. Vaak kun je buiten ook mooie foto’s maken. Het belangrijkste zijn de personen op de foto en is de omgeving alleen sfeerbepalend. De term familieshoot moet je niet zo letterlijk nemen. Dit kan natuurlijk ook gewoon foto’s van een vriendengroep zijn.

Voorbeelden van Shoots

Op 12 juni deed Quintcy haar communie. Natuurlijk is dat een bijzondere dag en moest dit vast gelegd worden. Niet alleen Quintcy was prachtig aangekleed, maar ook haar zussen ouders, peetoom en opa en oma waren van de partij.

Op 29 mei leverden Joey en Deborah hun waardebon in voor een leuke, gezellige familieshoot. Oma de gever van de bon mocht natuurlijk mee op de foto.

“Opa” Jos en zijn jongens

Sherina en Sandor met hun prachtige meiden

In het voorjaar van 2020 mocht ik een verrassingsshoot doen van Mandy en haar gezin. Het enige wat haar was vertelt was dat ze zichzelf en de kids leuk moest aankleden. Toen ze daarna het bos in moest wist ze helemaal niet meer wat ze moest verwachten. Leuk om te weten is dat ze blij was met de foto’s dat ze nu pronken op groot formaat in de woonkamer