Doe toch maar

Al weer even geleden toen ik met Bruc zaterdagmiddag op het hondenveldje was, kwam ik Ilke tegen met haar hondje Caro. Toen de honden uitgespeeld waren zei ik dat ik weer een lekker soepje gemaakt had. Nando was niet thuis en spontaan nodigde ik Ilke uit om gezellig bij mij te komen eten.

Een selfie voor Nando die ergens aan het werk is.

Na het eten en een goed glas wijn stelde ik voor om de volgende dag een shoot van Ilke te doen. Erg onzeker zei ze dat ze dat niet zo zag zitten. Tot ik de volgende ochtend een berichtje kreeg van “Doe dan toch maar”.

Na een kopje thee en “verbouwing” van de keuken was het dan zo ver. De eerste foto’s waren wat ongemakkelijk totdat Ilke het zelfs leuk begon te vinden. Natuurlijk wilde ze ook graag foto’s met haar grote vriendin Caro, een negen jaar oude ruwharige teckel, die ze liefkozend “de Frater” noemt omdat ze alles eet wat op haar pad komt.

Na de foto’s binnen, besluiten we het park in te gaan. Dat is hier om de hoek dus lekker dicht bij huis. Ook hier maken we prachtige foto’s. Gewoon lekker spontaan.

We hebben veel plezier tijdens het fotograferen. Als we voor één foto de hele brug over de vijver bezetten, en een fietser “sorry” zegt omdat hij er door moet, liggen we helemaal in een deuk. Het was een geslaagde fotosessie. Inmiddels prijken er diverse foto’s bij Ilke en haar ouders aan de wand.

Wil jij ook zo’n mooie shoot of deze aan iemand cadeau doen, kijk dan op mijn site voor de mogelijkheden of neem contact met me op.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.