Honden op de foto

 

Zoals mijn trouwe volgers weten hoort Bruc bij mijn meest gefotografeerde onderwerpen. Hij is natuurlijk ook erg fotogeniek en heeft ook zijn eigen facebook pagina. Maar de grootste reden is dat hij heel vaak bij me is als ik ga fotograferen. 

Vaak neem ik mijn camera mee als ik met Bruc ga wandelen. Dus eigenlijk als ik hem ga uitlaten. Zo vroeg in de morgen is het licht vaak mooi en bij ons in de buurt is er aardig wat te zien. Watervogels, kleine vogeltjes, konijnen en soms een egel. Maar vaak zie ik helemaal niks waarvan ik denk, dat zal ik eens op de foto zetten. Vaak schiet ik dan maar wat plaatjes van de honden die ik elke dag tegenkom of van onze eigen Bruc. Een baasje kijkt soms wel raar op als ik dan opeens op de grond ga liggen voor hun neus. Maar leuk is het dan om de reacties te zien als ik later die dag de foto van hun troeteldier naar hen mail. Geloof dat ik er nog wel meer op de foto heb gezet maar hier is een kleine gallerij.

Van onze Bruc zijn er dus honderden foto’s. Jullie zien hem vaak voorbijkomen. Ook gebruikt Nando hem regelmatig om de sluitertijd en scherpte van een camera te testen. Voor Bruc betekent dit rennen, springen en ach ook in het water duiken. Heel vervelend allemaal.

Zeg nu zelf, als je al dit leuks op de foto kunt zetten is het niet erg om “niks” te zien tijdens mijn wandelingen met Bruc

1 gedachte over “Honden op de foto”

  1. Pingback: Fotoshoots – Fotografie door Hetwie

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.